KERESÉS search-close

Ez a férfi 107 évet élt, és azt állítja, a hosszú élet titka a vörösbor

szerző:
2016.02.05. 12:49
A spanyol bácsi napi négy üveg bort fogyasztott, és gyakorlatilag egyáltalán nem ivott vizet.
Ez a férfi 107 évet élt, és azt állítja, a hosszú élet titka a vörösbor
Antonio Docampo García az északnyugat-spanyolországi Vigoban hunyt el a múlt héten, 107 éves korában. Kivételesen hosszú életét egyetlen dologgal magyarázta:


a mindennapos borfogyasztással.


Családja elmondása szerint García az ebédhez két üveg bort, a vacsora mellé pedig újabb kettőt fogyasztott. Állítólag másfél litert képes volt ledönteni egyben.
 

A fia azt mondta, hogy amikor mindketten otthon voltak, 200 liter bor is elfogyott egy hónap alatt.


García a spanyol polgárháborút követően kezdett szőlőt termeszteni. Azóta saját maga termelte a bort, méghozzá kizárólag organikus módszerekkel, vegyszerek nélkül. Évi hatvanezer litert is megtermelt, amelyből háromezret megtartott "saját felhasználásra", a többit pedig eladta.

Napi egy pohár vörösbor valóban jótékony hatással lehet a szervezetre, ugyanakkor ha túlzásba viszik, nagyon magas lehet az egészségkárosító hatása.
 

Egy magyar korrekorder, a 110 éves korában elhunyt Gallai Rezső egészen mást nyilatkozott annak idején a hosszú élet tikáról. Kattintson a képre, és kiderül az igazság!


Ez a férfi 107 évet élt, és azt állítja, a hosszú élet titka a vörösbor


Lájkolja a Villanyleót!

 
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való