KERESÉS search-close

Filmszerepet vállalt Ferenc pápa!

szerző:
2016.02.02. 08:26
Ez az első eset a történelemben, hogy egy pápa színészkedésre adja a fejét, még ha saját magát alakítja is.
Filmszerepet vállalt Ferenc pápa!
A katolikus egyházfő a Nap mögött című családi kalandfilmben debütál majd. Ferenc pápa azt kérte a gyártó Ambi Pictures producereitől, hogy segítsenek összehozni egy filmet, amely eljuttatja Jézus üzenetét a gyerekekhez.

A szentíráson alapuló történetet a következő hónapokban forgatják Olaszországban, a film bevételeit pedig jótékony célra fogják fordítani: két veszélyeztetett fiatalokkal foglalkozó argentín szervezetet támogatnak belőle.

Nem ez az első eset, hogy a pápa szokatlan szerepben tűnik fel: paraguayi látogatása alkalmából helyi fiatalok olyan videójátékot készatettek, melyben a pápamobillal kell szlalomozni a főváros, Asunción utcáin.
 

Kattintson a képre a videóért a forgalomban driftelő pixelpápáról!


Filmszerepet vállalt Ferenc pápa!

Nemrég az egyházfő piacra dobta első lemezét is: az Ébredjetek! című albumon popzenei kísérettel hallgathatjuk meg Jézus földi helytartójának legfontosabb gondolatait!
 

Lájkolja a Villanyleót!

 
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való