KERESÉS search-close

Itt a tuti tipp, hogy hogyan kerülje el a munkahelyi stresszt!

szerző:
2016.01.06. 16:26
Pszichológusok hosszas kutatás árán rájöttek a sokakat foglalkoztató probléma nyitjára. Nem fogja kitalálni, pedig pofonegyszerű!
Itt a tuti tipp, hogy hogyan kerülje el a munkahelyi stresszt!
A londoni Future Work Centre kifejezetten munkaügyekkel és foglalkoztatással kapcsolatos kérdésekre specializálódott kutatóközpont. Legújabb vizsgálatuk során pszichológusaik arra keresték a választ, hogy mi a munkahelyi stressz legfőbb kiváltó oka, melynek kiiktatásával elkerülhető az állandó idegeskedés. Hogy elkerüljük az ilyen helyzeteket például:

Itt a tuti tipp, hogy hogyan kerülje el a munkahelyi stresszt!

Amilyen meglepő az eredmény, olyan kézenfekvő is egyben:


Az állandó e-mailes elérhetőség a bajok fő forrása!


Aki szeretne megszabadulni a munkahelyi stressztől, annak nem kell mást tennie, mint kikapcsolnia az üzenetjelző funkciót a telefonján/számítógépén. Az e-mailfiókunk állandó ellenőrzése, valamint a kora reggel vagy épp késő este érkező üzenetek mellett a napi munkavégzés és a munkaidőn túli szabadidő menedzselése is lehetetlenné válik. A pszichológusok inkább azt tanácsolják, hogy
 

állandó nézegetés és elérhetőség helyett csak meghatározott időpontokban foglalkozzunk leveleinkkel, kizárólag munkaidőben!


Arról már nem szól a fáma, hogy mindezt hogyan adja be az ember a főnökének! :(
 

E-mailek helyett nézegesse a Villanyleót! Itt tud lájkolni!

 

 
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való