KERESÉS search-close

Itt vannak az első felvételek a legkeresettebb terroristáról

szerző:
2016.01.12. 11:56
Salah Abdeslam-ot a november 13-i párizsi terrortámadások értelmi szerzőjének és irányítójának tartják, jelenleg ő Európa legkeresettebb embere. Az egyik francia tévécsatorna most képeket tett közzé, melyeket egy, a francia-belga határ közelében található benzinkút biztonsági kamerája rögzített a támadások másnapján
Itt vannak az első felvételek a legkeresettebb terroristáról
A felvételeken Abdeslam Hamza Attou-val látható november 14-én reggel fél tíz körül. Ekkor már szökésben voltak, és éppen Párizsból tartottak Brüsszelbe. A merénylők a belga főváros Molenbeek negyedében laktak, itt tervezték meg a 130 halálos áldozatot követelő merényletsorozatot. Attou-t és egy harmadik társukat, Mohamed Amri-t még aznap letartóztatták, Abdeslam azonban azóta is szökésben van.

Itt vannak az első felvételek a legkeresettebb terroristáról

Abdeslam maga is részt vett a terrorcselekményekben: ő vezette azt a bérelt autót, melyet a Bataclan koncertterem közelében találtak a vérengzés után. Egy kukában később egy robbanószerekkel teli övet is találtak a rendőrök - azt feltételezik, hogy a támadássorozat végén Abdeslam úgy döntött, mégsem robbantja fel magát, ahogy eredetileg tervezte.

Itt vannak az első felvételek a legkeresettebb terroristáról

A 26 éves férfi ellen nemzetközi elfogatóparancs van érvényben.
 

Lájkolja a Villanyleót, és nem marad le semmiről!

 

 
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való