KERESÉS search-close

Keresse meg a képen a lovon ülő kísértetet!

szerző:
2016.01.06. 11:35
A fotót egy angol város temetőjében készítette egy helyi amatőr fényképész újév napján, és állítólag a régóta a környéken kísértő páncélos lovag és lovának szelleme látható rajta. Mi hiába meresztjük a szemünket, nem nagyon találjuk, de hátha önnek sikerül!
Keresse meg a képen a lovon ülő kísértetet!
Íme a fotó, amit a 45 éves Richard Durham készített január 1-én reggel 9 körül a közép-angliai Davendry temetőjében. Először semmi különöset nem látott rajta, később azonban egy éles szemű ismerős a facebook-on kiszúrta, hogy a képen egy lovon ülő kísértet látható.

Vagyis hát, izé... lehet, hogy látható, de azért nagyon meg kell erőltetnünk a szemünket hozzá!

Mi például keressük egy ideje, de nehezen tudjuk belelátni a halott lovagot a képbe. Pedig állítólag ott van valahol a középső sírkövek táján, de nem mindenki tudja kivenni az alakját. Megpróbáltuk körberajzolni, hátha, és ez lett az eredmény:

Keresse meg a képen a lovon ülő kísértetet!

Szóval nekünk nem nagyon sikerül kiszúrni a szellemlovast, de ha ön látja, árulja már el nekünk, hogy hol van! Állítólag egy csuklyás alakot kell keresni!
 

És persze lájkolja a Villanyleót!

 
 
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való