KERESÉS search-close

Kezek nélkül született, mégis zongorista lett belőle

szerző:
2016.02.18. 11:17
A 15 éves orosz csodagyerek dacol a természet törvényeivel: bár nincsenek ujjai, mégis megtanult zongorázni, az előadásáról készült videótól pedig szinte lángol az internet!
Alexej Romanovot elhagyták a szülei, miután egy rendellenesség miatt fejletlen kezekkel született. Tizenkét évig élt egy árvaházban, mire örökbefogadták.

Új szülei testi fogyatékossága ellenére is bíztatták, hogy vágjon bele a zenélésbe, és úgy tűnik, az élet őket igazolta:
 

Romanov tizenöt éves korára megtanult zongorázni annak ellenére, hogy gyakorlatilag nincsen kézfeje.


A fiatal zenész egy orosz tehetségkutatóban is feltűnt, sokan pedig a példaképüknek tartják őt.
 


A karjukat elvesztő gyermekeknek is van remény, Amerikában ugyanis sikeres kettős kézátültetést hajtottak végre tavaly egy nyolc éves kisfiún. Kattintson a képre a videóért!


Kezek nélkül született, mégis zongorista lett belőle
 
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való