KERESÉS search-close

Kim Kardashian élete párja David Bowie-albummal rukkolhat elő

szerző:
2016.01.19. 11:50
Kanye West nemrég még az Amerikai Egyesült Államok elnöki székére pályázott, most úgy döntött, inkább a nemrég elhunyt énekes legenda zenei örökségét viszi tovább egy saját lemezzel. Sajnos azt már sosem fogjuk megtudni, hogy az érintett mit szólna mindehhez. Ön szerint szüksége van az emberiségnek egy Kanye West-féle David Bowie-albumra?
Kim Kardashian élete párja David Bowie-albummal rukkolhat elő
A rapper, aki 2013-as lemezének a Yeezus, azaz Jézus címet adta a hírek szerint többek között a Rebel, Rebel, a Changes és a Heroes nevű Bowie-klasszikusokat dolgozza majd fel a tervezett tribute albumon.

Bennfentesek szerint West a kulturális ikon zenei örökösének érzi magát, és feltett célja, hogy megpróbálja betölteni a halálával keletkezett hatalmas űrt.
Ezt twittelte ki Bowie halálakor:
 
"David Bowie egyike volt azoknak, akik a leginkább inspiráltak, annyira bátor, annyira kreatív, életreszóló varázslattal ajándékozott meg bennünket."

Ezek után már bizonyára mindenki tűkön ül, hogy vajon hogyan ölt majd testet minden idők posztumusz zenei kollaborációja. A válaszra sajnos még várni kell, addig is itt egy dal az elhunyt énekestől és a babérjaira törő rappertől:
 
 

Ifjabb George Bush állítólag röhögésben tört ki, mikor meghallotta, hogy Kanye West komolyan fontolgatja, hogy induljon az amerikai elnökválasztáson.
Most már csak az a kérdés, Ön szerint mennyire jó ötlet, hogy David Bowie-klasszikusokat dolgozzon fel!

Szavazzon!


 

(via metro.co.uk)
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való