KERESÉS search-close

Megnyílt a föld Amerikában!

szerző:
2016.01.30. 11:34
15-20 méteres mélységű szakadék keletkezett egy parkoló és a mellette elhaladó közút alatt Oregon államban. A sok csapadék egyszerűen elmosta a talajt.
Megnyílt a föld Amerikában!
Decemberben már tudták a hatóságok, hogy az utat alámosta a víz, de akkor még csak egy szűk, nagyjából röplabda szélességű, 2 méter mély hasadék keletkezett. A héten azonban rosszabbra fordult a helyzet:


a parkolót és az utat 20 méter mély szakadék nyelte el.


Hasonló esetre utoljára 1996-ban volt példa az államban. A katasztrófában senki nem sérült meg, de jelentős káosz alakult ki a közlekedésben.

Megnyílt a föld Amerikában!

Hasonló eset bárhol előfordulhat - Magyarországon tavaly Pusztaszentlászló határában nyílt meg a föld. A szántóföldön akkor 10 méter mély szakadék keletkezett a sok csapadék miatt.


Kattinston ide, vagy a képre a Híradó felvételeiért a nem mindennapi hasadékról!


Megnyílt a föld Amerikában!
 

Lájkolja a Villanyleót!

 

 
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való