KERESÉS search-close

Mi történt a Jóbarátok sztárjaival?

szerző:
2016.02.10. 15:18
Egy rész erejéig újra összeállnak a Jóbarátok, kivéve Matthew Perry-t. Az apropó James Burrows rendező ünneplése volt, ugyanis elérte az 1000-ik általa rendezett sorozatepizódot.  Az eseményre való tekintettel nézzük meg mi történt a sorozat vége óta a Jóbarátokkal. 
Mi történt a Jóbarátok sztárjaival?


Mi történt a Jóbarátok sztárjaival?

Lisa Kudrow:

Ugyan a Guinness-rekord szintű fizetés elkerüli mostanság, nem panaszkodhat karrierjét tekintve. Alkalmanként cameózik egy-egy nagyobb hollywoodi produkcióban ( Könnyű nőcske, Rossz szomszédság), illetve stabil szerepkörben van több Amerikában futó tévés sorozatban is (Web therapy, BoJack Horseman). Nemrég pedig a popsztár Taylor Swift-tel énekelték el a kultikus „büdös macska” című dalt.


Mi történt a Jóbarátok sztárjaival?
"...büdös macska, büdös macska, nem a te hibád..."
 

Courteney Cox:


Azon túl, hogy gyakorta szerepel a pletykalapok címoldalán túlzásba vitt botox kezelései miatt, karrierje sem szárnyal olyan energiákkal, mint a Jóbarátok sikerszériájának idején. A teljesen hanyagolható Sikoly 4 óta hollywoodi produkcióban nem igazán tűnt fel, ellenben egy sikersorozat címszereplője lett. A Született szinglik azonban 2015-ben véget ért. 2016-ban a Barely Famous  (Alig híres) című doku-komédiában kapott szerepet, azonban azt nem lehet tudni, hogy a széria mennyire lesz sikeres.


Mi történt a Jóbarátok sztárjaival?
 

Jennifer Aniston:


Aniston nem panaszkodhat, a sitcom szereplői közül az ő pályája alakult a legjobban, bár kvalitásait sokan kétségbe vonták. A rossz nyelveknek és a papparazziknak köszönhetően nap mint nap szerepel különböző médiumokban, a bulvár szerepléseken túl számos nagy filmes produkcióban kap főszerepet. A színésznő 2016-ban egy életrajzi történetben Denise White szerepét alakítja majd, aki sportolók menedzsereként, segítőjeként vált ismertté Amerikában. Jennifer nemcsak színésze, hanem producere is lesz a filmnek.
 

Mi történt a Jóbarátok sztárjaival?

Matt LeBlanc:

A kissé debil olasz macsó szerepében ismerté vált LaBlanc nem volt túl jó formában az elmúlt években. Kislánya súlyos betegsége, és hullámvölgyekkel teli pályája megviselte a színészt, súlyos depresszióval küzdött. Mostanság azonban karrierje nem alakul rosszul, így a rossz karmának búcsút mondhat. A Top Gear autós magazin brit műsorvezetői székét kapta meg, illetve egy új komédia is indul vele a főszerepben a CBS csatornán.


Mi történt a Jóbarátok sztárjaival?

Matthew Perry:

Chandlerről az elmúlt időszakban leginkább drogproblémái miatt esett szó, illetve a számos elvonókúrától  kialakult súlyproblémáiról. 2015 illetve 2016 azonban az új élet lehetőségét hozta Perrynek, leszokott a kemény szerekről és saját színdarabját promotálja Londonban.  Annyira elfoglalt, hogy még a Jóbarátokos cameóra sem tért vissza Amerikába.

Mi történt a Jóbarátok sztárjaival?
 


David Schwimmer:

Schwimmer nevéhez hűen lassan csordogál az filmes/tv karrier hullámmedencéjében. Legnagyobb sikereit a szinkronizálás terén érte el, a sokak által imádott Madagaszkár című animációs film depressziós zsiráfjának kölcsönözte a hangját, illetve az Elit alakulat című (Band of brothers) minisorozat Sobel századosának szerepében ért el nagyobb sikereket. Manapság kisebb-nagyobb sorozatokban is feltűnik, épp úgy a Jóbarátokos társak műsoraiban, mint néhány rendőrségi témájú sorozat mellékszereplőjeként.  2016-ban az American Crime Story címet viselő bűnügyi filmben játszik, a sorozat O.J. Simpson perét járja körül.

Mi történt a Jóbarátok sztárjaival?


Még több érdekesség a Jóbarátokról a Story extrában!


Mi történt a Jóbarátok sztárjaival?
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való