KERESÉS search-close

Nádai Anikó megmutatta, milyen fárasztó egy anya élete

szerző:
2016.02.22. 13:29
A Farm leendő műsorvezetőjét folyton fellármázza a kis Patrik, de a Facebook-ra feltöltött fotó tanúsága szerint ő ezt egyáltalán nem bánja.

Íme egy anya aki lassan 2 hete a nappaliban alszik mert a gyerek 8-9x kel éjjel, és apa tudjon aludni. Néha a sírás határán vagyok, de aztán rám mosolyog a kis csodám és mindent elfelejtek. Ez is én vagyok, smink nélkül, karikás szemmel, felpuffadt fejjel....ilyen egy anya élete...

Ezt írta a néhány órája posztolt fényképe alá Nádai Anikó, aki úgy döntött, bevállalja a smink nélküli képet kisfiával, hogy megmutassa, hogy az anyukák élete nem csak játék és mese.


Nádai Anikó megmutatta, milyen fárasztó egy anya élete


Reméljük a Farm nem fogja ennyire megviselni a műsorvezetőt, akinek anyai teendőivel kell összeegyeztetni a mindennapos szereplést! Hogy mennyire várja már a közös munkát Fördős Zével, arról minden kiderül az alábbi videóból (kattintson a képre)!


Nádai Anikó megmutatta, milyen fárasztó egy anya élete

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való