KERESÉS search-close

Saját temetésén bukkant fel az asszony, akit a férje bérgyilkosokkal akart megöletni

szerző:
2016.02.05. 11:12
Filmbe illő jelenetben buktatta le a nő a párját, aki a válás helyett a gyilkosságot akarta választani a kapcsolat befejezésére. A halottnak hitt feleség végignézte a saját "temetését", majd egyszerűen odasétált a megdöbbent férjhez.
Saját temetésén bukkant fel az asszony, akit a férje bérgyilkosokkal akart megöletni
Noela Rukundo tíz éven keresztül élt együtt Ausztrália egyik legnagyobb városában, Melbourne-ben férjével, Balenga Kalalával. Az eredetileg az afrikai Burundiból származó nő szerint
 

férje mindig is erőszakos volt, de azt nem gondolta volna róla, hogy képes lenne megöletni. 


Saját temetésén bukkant fel az asszony, akit a férje bérgyilkosokkal akart megöletni

Egy évvel ezelőtt azonban minden megváltozott. Rukundo szülőhazájába utazott, hogy részt vegyen egy rokona temetésén. A kimerítő nap végén férjével beszélt telefonon, aki azt tanácsolta neki, hogy menjen ki a szabad levegőre, attól talán megnyugszik. Meglepetésére azonban nyugalom helyett fegyveres férfiak várták odakint.

Egy autóba tuszkolták, és ismeretlen helyre szállították. A nő hallotta, amint a férfiak a megöléséről beszélnek, és olyanokat mondanak, hogy
 

"nem értik, mivel bőszítette fel ennyire a férjét, hogy az meg akarja öletni."


A nő egy szavukat sem hitte, ezért azok elővettek egy telefont - Rukundo a saját férjét hallotta a vonal túlsó oldalán, amint azt mondja: "Öljétek meg!"

A sokktól a feleség azonnal elájult, meglepetésére azonban pár órával később sértetlenül ébredt.

A három férfi nem volt hajlandó végezni vele. Azt mondták, nem ölnek nőket, ezért a vérdíjat megtartják, a férjnek pedig azt hazudják majd, hogy elvégezték a megbízást. A nőt végül egy út mellett tették ki, és a kezébe nyomták a férjével folytatott telefonbeszélgetésekről készült felvételeket valamint az átutalásról szóló bizonylatot.

A nő ezután visszatért Ausztráliába, és megszervezte a nagy leleplezést. A férje mindenkinek azt hazudta, hogy neje egy tragikus balesetben vesztette életét Burundiban. A temetés után is épp gyászolóktól búcsúzkodott, amikor a nő felbukkant. A férfi nem hitt a szemének: meg kellett érintenie a nő vállát, hogy megbizonyosodjon róla, hogy valóban életben van.

Bár Kalala először mindent tagadott, egy későbbi telefonbeszélgetés során mindent bevallott a nőnek. Vesztére, ugyanis a beszélgetést a rendőrség is rögzítette.

Saját temetésén bukkant fel az asszony, akit a férje bérgyilkosokkal akart megöletni

A férfit kilenc év börtönre ítélték.


Vannak, akik semmiből sem tanulnak: egy budapesti ügyvéd három embert akart megöletni egy tartozás miatt, a gyilkosságokra felkért építési vállakozó azonban inkább a rendőrségre ment. Az ügyvéd ezután alig hogy kikerült az előzetesből, újra próbálkozott - volt élettársának új barátját próbálta megöletni. Hogy hogyan bukott le másodszor is, kiderül az alábbi videóból, a képre kattintva!


Saját temetésén bukkant fel az asszony, akit a férje bérgyilkosokkal akart megöletni
 

Lájkolja a Villanyleót!

 
 
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való