KERESÉS search-close

Szeret McDonald's-ba járni? Ezt biztosan nem kóstolná meg!

szerző:
2016.01.22. 14:11
Egy átlag McDonald's-ba járó legtöbbször valamilyen sajtburgert rendel sültkrumplival és Coca-Colával. És persze nagyon meglepődne, ha ezt kérdezné az eladó: "A sültkrumplit dupla csokiöntettel kéri?" Igen, ez létezik! Legalábbis Japánban: a "Csokoládé Burgonya" a legújabb menüpontja a japán McDonald's -nak.
Szeret McDonald's-ba járni? Ezt biztosan nem kóstolná meg!

Ezt a menüt gyerekek találták ki?

Joggal merül fel a kérdés, hiszen kiskorunkban hajlamosak vagyunk egymáshoz nem illő kaják összevegyítésével kísérletezni. És persze egyetemista éveinkben is, de akkor már nem a kíváncsiság, hanem inkább a szükség visz rá: ami épp van a hűtőben, abból kell kaját készíteni.

Szeret McDonalds-ba járni? Ezt biztosan nem kóstolná meg!

A Csokoládé Burgonya kicsit ezekre az időkre emlékeztethet: fehér és barna csokival borított hasábburgonya. NNNYÁMI! NNNYÁMI!

Szeret McDonalds-ba járni? Ezt biztosan nem kóstolná meg!

Ezt a szokatlan ízmixet január 26-tól február közepéig élvezhetik a japán mekibe járók. Most már van még egy dolog, amiért irigyelhetjük őket!

Valószínű, hogy a reklámszöveget is gyerekek írták:  A burgonya sóssága mellett a csoki édessége meglepetésként hat. Kérem élvezze!
 

És ezután próbáljuk ki a sós pufit házicsokival! 

Ha érdeklik a világ furcsaságai és további érdekes történeteket olvasna, lájkolja a Villanyleót!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való