KERESÉS search-close

VV Maci megtalálta a szerelmet, és kapaszkodj meg: nem ember a kiszemelt! 18+

szerző:
2016.02.09. 16:27
A tökéletes párt, a nekünk teremtett személyt nagyon nehéz megtalálni. Türelmesen kell várni, hogy az élet elénk sodorja azt, akire szükségünk van. Ez történt Macival is, aki első pillantásra tudta, hogy megtalálta az igazit, amikor az utcán sétálva összetalálkozott ezzel a nem mindennapi FÁVAL! A megható pillanatokról készült videót a Facebookon osztotta meg, és most te is megnézheted! 
A Való Világ egykori játékosa ugyan hiába kereste a szerelmet a villában, de úgy tűnik, az élet utólag kárpótolta, még ha kissé szokatlan formában is. Maci ugyanis egy fában látta meg a női princípiumot!
 
 
Tökéletes punci

Szerelem első látásra. <3 Megtaláltam a tökéletes puncit. :D(18)+videó!! :)

Posted by Zsolt Bulyáki on Tuesday, February 9, 2016Persze nem ez az első eset, hogy furcsa dologban látja meg a vágy tárgyát, villaléte egyik legemlékezetesebb pillanata, a híres hónaljujjazás során Fannika karjának hajlata gerjesztette be (hogy miként, azt itt mesélte el).

 

Azt viszont nem gondoltuk volna, hogy tényleg fűvel-fával kikezd!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való