Moldován András előző héten a nyalókabizniszben látott fantáziát, ennek kapcsán elmondta, hogy mennyire fontos a kisugárzás és a prezentáció, mert a vállalkozó legalább olyan fontos, mint a termék.

A Cápák között első adásában mutatkozott be Foltin András és Régi Tamás, akik kézzel gyártott nyalókákat árulnak, az üzlet már működik, az újítások, kreatív ötletek miatt fordultak a Cápákhoz. Moldován András szerint – aki lát fantáziát bennük és be is szállt a bizniszbe – a nyalókának irodalmi múltja van, mert Bertold Brechtet idézve „ha a cápa szája tátva…”, épp passzol hozzá ez a termék, hiszen ezer éve üzlet, hogy cukorkát nyalnak az emberek. Ezért nem is érti, miért lepte meg a fiúkat, hogy ilyen lelkesen szálltak be a befektetők, összesen 50 milliót kaptak tőlük.

„Senki nem lehet jobb üzletember, mint amilyen ember” – mondta Moldován András a Reggeliben, majd megindokolta, miért szállt bele András üzletébe. – „Ennek következtében, ha valaki kiáll és nincs kisugárzása, ott vége, akármit mondhat. Mi valójában emberekbe fektetünk. Ők jól beszéltek, és dolgoznak reggel 6-tól este 10-ig, erre tették fel az életüket.”  

És hogy valóban mennyire nehéz feladatuk van az ötleteket hozó vállalkozóknak, azt a fenti adásrészlet is alátámasztja. Nagy Lajos kiváló terméket hozott, de nagyon izgult a Cápák előtt. Hogy mi lett a vége ennek a prezentációnak, az kiderül a ma esti adásból!

A Me&myMummy tervezőjét is megszorongatta kérdéseivel Moldován András.

Ha szeretnéd megnézni a Reggeli teljes beszélgetését a Nauty Lollipops tulajdonosaival és Moldován Andrással, katt ide!

Ne feledd, hétfő este 21 óra 35 perckor jön a Cápák között következő része az RTL Klubon! Ne maradj le róla!