Az RTL Klub új sorozatának második részében óriási súly nehezedik a főhősnőre, akit Balsai Móni alakít. A helyzet pedig csak tovább nehezedik a harmadik epizódban.

A hideg is kiráz majd Fekete Ernő maffiózójától az Alvilágban

„Fiatal koromban Miskin herceget játszottam, ő a legtisztább jó és most így 40 fölött folyamatosan kapom a korrupt, gonosz, sunyi, aljas dögöket” – mondta Fekete Ernő a Fókusz riporterének, de azt is egyértelművé tette, hogy ezt egy cseppet sem bánja, imád főgonoszt alakítani.

Schneider figurája első ránézésre nem ijesztő, inkább kifinomult ízlésű, udvarias modorú, ezzel pedig jól leplezi a külvilág előtt a gonosz és kegyetlen énjét. Balsai Móni szerint rendkívül jól áll ez a szerep Fekete Ernőnek, szerinte nagyon szép ember, sármos és kemény is tud lenni egyszerre. 

Balsai Mónit a börtönjelenet forgatási szünetében is sikerült megszólaltatnia a Fókusznak, aki meglehetősen nyomasztónak érezte a közeget és azt a fegyelmet, amit a valódi börtön falai között tapasztalt. Hevér Gábort, akit a történet szerint lecsuknak, nemcsak a beszélőn, hanem a börtönfolyosón is kamera elé állították, egy verekedést vettek fel a harmadik epizódhoz.  

„Eleve bejönni is nehéz volt, érzelmileg is és technikailag is nagyon nagy ellenőrzés van. Ki van jelölve, hogy merre mehetünk, és hol lehetünk, azért annyira nem kellemes ez a fegyelem” – mondta Balsai Móni a Fókusznak arról, milyen érzés számára egy börtönben forgatni.

A teljes riportot itt láthatod!

Az Alvilág 3. epizódjának Kibeszélőjét pedig itt!