A 2018-as X-Faktor győztes csapata húsvéthétfőn vendégszerepelt a népszerű sorozatban, sőt, még egy rögtönzött koncertet is nyomtak a Bécy-villa falai közt. 

"Örülünk neki és megtiszteltetésnek vesszük, hogy egy ilyen sikeres sorozatban szerepelhetünk, hatalmas élmény számunkra." - mondták az USNK tagjai, akik az Éjjel-Nappal Budapest hétfői epizódjában szerepeltek.

A meglepetés szereplésnek persze nemcsak a vendégek örültek, hanem a sorozat szereplői is, akik közül többen nagy rajongói a 2018-as X-Faktor győztes csapatának.

"Én nagyon szeretem őket, minden reggel meg szoktam hallgatni a #tevagya című számukat, erre kelek, erre fürdök, ettől indul a nap." - mondta Roland az ÉNB macsója.
 

Az Éjjel-Nappal Budapestben vendégszerepelt az USNK!

Az USNK a Bécy-házban is rögtönzött egy koncertet


"Azt hiszem az ő stílusuk abszolút új itt Magyarországon, hiánypótló, én is nagyon szeretem őket. Imádtam, hogy eljöttek hozzánk." - mesélte Evelin.

"Korábban csak a tv-ben láttuk az Éjjel-Nappal Budapestet, meglepődtünk, hogy milyen könnyedén megy a forgatás, milyen profi a háttérmunka." - árulta el Filep Kund és Laskay Nimród, akik természetesen egy közös jammelésre is kaphatóak voltak a sorozat szereplőivel.
 


Ha lemaradtál volna az epizódról, akkor ide kattintva visszanézheted az RTL Most-on, további részekért pedig kövessétek az Éjjel-Nappal Budapestet az RTL II-n!