A Fókusz nézői láthatják először a szerelmesek nagy napját!

A most 22 éves Pribelszki Norbit a nézők a Barátok köztből ismerhetik, ő alakította Mayer Ottó karakterét, aki jelenleg most zenész és dalszövegíró. Norbinak nemcsak a karrierjében történt nagy változás, hanem a magánéletében is: a napokban szűk családi körben kötötte össze az életét szerelmével.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pribelszki Norbi 🦅 | pøla (@pribelszkinorbi) on

 

"Fogadom, hogy a legszebb és legboldogabb életed lesz mellettem, vigyázni fogok rád és segíteni foglak mindenben, amiben csak tudlak! Fogadom, hogy a gyerekeinknek a legjobb apja és példaképe leszek! Fogadom, hogy együtt elérünk mindent, amit csak szeretnénk! Fogadom, hogy melletted leszek és szeretni foglak jóban, rosszban! Fogadom, hogy tisztelni foglak és hűséges leszek hozzád mindig! Lehet, hogy nem tudok melletted lenni a Te életed végéig, de fogadom, hogy melletted leszek és szeretni foglak az Én életem végéig! Szeretlek és köszönöm, hogy vagy nekem" - írta Norbi a közösségi oldalára.

 

A nagy nap előtt Norbi a Fókusznak adott interjúban elárulta, hogy vietnámi kedvesével hogyan ismerkedtek meg, sőt azt is elárulta, miért döntött úgy, hogy vele szeretné leélni az életét.

Kattints a videóra, és less bele az esküvő romantikus pillanataiba!

forrás/képek: Fókusz