Az amerikai énekesnő először vallott élete legnehezebb pillanatáról: az ikergyermekeit sürgősségi császármetszéssel kellett a világra hoznia.

2017 júniusában robbant a hír, hogy Beyoncé és Jay-Z közös gyermekei megszülettek. Az akkori pletykák szerint egy picike komplikáció merült fel a sztáranyukánál és a babáknál, ezzel magyarázták azt, amiért a családnak egy ideig a kórházban kellett maradnia.

A Vogue magazin szeptemberi számában azonban az énekesnő feltárja a két évvel ezelőtti történéseket, és kiderült, egyáltalán nem úgy alakultak a dologok, ahogy azt férjével tervezték.

„Kilencvenkilenc kilogramm voltam azon a napon, amikor életet adtam Ruminak és Sirnek.”
 

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

„A testem feldagadt a terhességi toxémia miatt, és már több mint egy hónapja ágyban feküdtem. A saját és a gyermekeim egészsége is veszélyben volt, ezért sürgősségi császármetszést kellett végrehajtani” – árulta el az énekesnő.


Az interjúból az is kiderült, hogy a nehéz időszakban Jay-Z mindvégig Beyoncé mellett volt, ami megerősítette a kapcsolatukat.

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

A popsztár a Vogue magazinban azt is felidézte, hogy az első gyermeke, Blue Ivy születése után kötelezte magát arra, hogy minél hamarabb visszanyerje tökéletes alakját. Az ikrek születése után azonban ez megváltozott, és már teljesen másképp gondolkodik erről, és már egyáltalán nem zavarja, ha van egy kis pocija.

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Beyoncé a beszélgetés során arra is kitért, hogy számára nagyon fontos a fiatal tehetségek támogatása és mentorálása.

💜 Szerencsére Beyoncé és az ikrek azóta jól vannak! 💜

Nem fogod elhinni, legutóbb, ki látogatott el a popzene királynőjének koncertjére! Kattints a videóra!

forrás/képek: Story Extra, beol.hu/ Intsagram