A szépségkirályő most először mesélt a nyilvánosság előtt megrázó családi problémáiról. Bár a Story Extrával kivételt tett, életének ez a része továbbra is tabu marad. Mutatjuk!

Dobó Ági szívszorító titkot árult el a múltjáról

Tökéletes külső, gyönyörű család és zökkenőmentes élet. A képernyők előtt ülve azt gondolhatjuk, hogy ez a szépségkirálynő élete, de miért nem látta Ági édesapja sosem az unokáit? Milyen pofonokból kellett még felállnia az évek alatt, és ki segítette a kicsit sem könnyű úton? Ági minderről most először vallott.

„Lehet, hogy külsőleg egy 170 centis, 40 kilós, törékeny kislányt látnak az emberek, de egyáltalán nem ez vagyok. Egy nagyon erős nő lettem, aki tűzbe megy bármikor a családjáért.”
 

Ágit már hetek óta követhetik a nézők a Konyhafőnök VIP második szériájában, ahol be szerette volna bizonyítani, hogy nem egy üres fejű, magas sarkúban tipegő anyuka. Minden jel arra utal, hogy eddig bizony sikerült is neki, hiszen a TOP6-os döntőbe is bekerült!

A szépségkirálynő a közösségi oldalain sokat posztol a családjáról, és nem véletlen, hogy ő is büszkén beállhatott az Instamamik sorába. Viszont ha alaposabban szemügyre vesszük a képeket, könnyen rádöbbenthetünk arra, hogy édesapja valamiért egyetlen posztban sem szerepel.

A kapcsolatuk akkor romlott meg, amikor Ági a gyerekkori álmát teljesítve, a debreceni gimnáziumba jelentkezett, viszont édesapja mégsem költözött a családdal a nagyvárosba, ráadásul idővel a kapcsolat is egyre inkább megszakadt közöttük.

„Nem szoktam azon gondolkodni, hogy hiányzik-e az apukám. Igazából szeretném a saját gyerekeimnek megadni azt, ami nekem nem teljesen sikerült. Fantasztikus dolog, hogy két gyerekes családanyaként is ugyanúgy odabújhatok az anyukámhoz, mint gyerekként, mikor hozzá rohantam elsőként.”
 

A konyhában is látott túlélési ösztönét és küzdő szellemét szintén édesanyjától örökölte, aki azt is megtanította lányának, hogyha valami elromlik, azt bizony nem szabad eldobni, hanem küzdeni kell érte, és meg kell javítani!

Ági pedig ma este is tovább küzd, hiszen 18:55-kor folytatódik a Konyhafőnök VIP döntője: