A Konyhafőnök VIP második évadának győztese éppen Thaiföldön nyaral családjával, ahol még egy elefántnak is sikerült meglepnie.

Ági, párja és két kisfiúk újra nagy utazásra adták a fejüket, most azonban nem a Seychelles-szigetekre és nem is síelni indultak: Thaiföld izgalmas vidékét nézték ki maguknak.

Az idilli fotóik alapján simán gondolhatnánk arra, hogy mindannyian pihennek és egész nap csak a hasukat süttetik, azonban Ági bevallotta, hogy erről aztán szó sincs a két kicsi mellett:

„Mondanám, hogy jól esik ez a kis pihenés, de esküszöm nem feküdtem még 1,5 percnél többet (az éjszakákon kívül) mióta itt vagyunk 😂✋🏼” – írta ki az Instagramján.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Agnes dr Dobo (@doboagi) on

A hoteles pancsolások mellett ráadásul minden második nap programokat is szerveznek maguknak, így eshetett meg, hogy a gasztro reality győztese még egy elefánttal is találkozott:

„🐘💙 ...jól megetettük, megfürdettük, Ő pedig úgy megölelt, hogy sokkot kaptam 😂 /amint azt a képen is láthatjátok”


Hasonló kalandokban a Konyhafőnök séfjének, Rácz Jenőnek is volt része, hiszen nyári utazgatásai során ellátogatott egy elefánt menedékhelyre. Sőt, ha már a nagy utazóknál tartunk, Fördős Zéről se feledkezzünk meg, aki már többször is járt Thaiföldön.