A színésznő hihetetlenül intim dolgot osztott meg kismama korszakából, amiről eddig még sosem beszélt.

Paltrow most először mesélt róla, hogy kisfia születése után depresszióval küzdött. Először nem akarta bevallani magának, sőt akkori férjének, Chris Martinnak sem, de a zenész látta rajta a betegség jeleit.

„Sokkoló volt, mert sosem gondoltam volna, hogy egyszer pont nekem kell megküzdenem ezzel a betegséggel.” – vallotta be Paltrow.


A színésznőt meglepte, hogy így reagált Moses érkezésére, pláne azok után, hogy nagylánya születése után eufórikus állapotba került a boldogságtól. Erre azonban a második alkalommal várnia kellett.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Azt viszont elutasította, hogy különböző gyógyszerekkel kezeljék. Helyette letette az alkoholt, terápiára járt, igyekezett többet pihenni. Alternatív utat választott arra, hogy kitörjön a depressszióból.

De sikerült kitörnie belőle, azóta pedig boldogan élnek gyermekeivel, annak ellenére is, hogy Chris Martinnal már régen elváltak. A jó viszony megmaradt, és mindenki boldog.

Az anyuka pláne, hiszen hihetetlen élmény lehet látni, hogy egyre gyorsabban cseperedő lánya éppen ugyanúgy néz ki, mint ő:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Forrás: People