A hűtlenség és a megbocsátás nem is annyira könnyű kérdés. Egyáltalán mi az, ami belefér egy párkapcsolatban élőnek, illetve mi az, ami már abszolút tabu? És ha megtörténik a félrelépés, akkor meg „kell” bocsátanunk a párunknak? A Nyerő Páros sztárjai fejtették ki véleményüket a témával kapcsolatban.

Brad Pitt a minap azzal a váddal állt elő, hogy Angelina Jolie megcsalta őt, így házasságuknak a hűtlenség okozta vesztét. Beyoncé azonban képes volt szemet hunyni afelett, hogy férje, Jay Z korábban félrelépett. 


Peller Annáékat, Kabát Petiéket és Valkó Esztiéket a Story Extra arról faggatta, megbocsátható-e, ha az egyik fél a kapcsolaton kívül keresi a boldogságot.


Peller Anna: „Olyan mérges lennék rá, hogy lehet, hogy még be is húznék neki egyet, aztán kiraknám az összes cuccát, vagy leköltöztetném a kutyák közé az alsó szintre. (…) „Természetesen nem tudnám elviselni, ha kiderülne Mikiről, hogy megcsal engem.”

˝Ha én megcsalnálak, te megbocsátanád?˝
 

 

Róka Adrienne: Ha én megcsalnálak, te megbocsátanád? 
Kabát Peti: Hogyha valakivel lefeküdnél? Nem hiszem, hogy megbocsátanám!
Adri: Nem? És te fordítva elvárnád?
Kabát: Nem

˝Ha én megcsalnálak, te megbocsátanád?˝
 

 

Valkó Eszter: „Szerintem ez rém gusztustalan. Nyilván mindkét részről.”

˝Ha én megcsalnálak, te megbocsátanád?˝
 

 

A sztárvilágban is örök dilemma, megbocsátható-e a hűtlenség. Beyoncé és Jay Z kapcsolta többször került válságba azért, mert a rapper félrelépett. A zenész később egy amerikai lapnak adott interjúban hálálkodott feleségének, aki hajlandó volt megoldani a házasságukban felmerülő problémákat. 

˝Ha én megcsalnálak, te megbocsátanád?˝
 

 


Channing Tatumrról is pletykálták, hogy többször kereste párkapcsolatán kívül a boldogságot, ahogyan legutóbb Angelina Jolie-ról reppent fel a hír, hogy beszédtanárával szűrte össze a levet. Pedig a világ egyik legsármosabb férfija, Brad Pitt várta otthon. 

˝Ha én megcsalnálak, te megbocsátanád?˝
 

 

Adri: „Most valaki esetleg egyszer-egyszer félremegy, az is durva, de annál még egyel durvább, ha valaki szerelmes lesz.”


Anna: „Hogyha valaki félrelép, akkor nagyon sokszor a saját komplexusai miatt lép félre. Tehát arra van szüksége, hogy érezze, hogy ő még kell.”


Hogy kinél mi számít megcsalásnak, az egyénileg dől el. Annáéknál már a flört sem megengedett, Kabát Petiéknek viszont belefér, ha kedvesük mással beszélget a közösségi oldalon, a csók azonban már tabunak számít.

Adri: „De szerinted megéri amúgy kockáztatni egy kapcsolatot csak azért, hogy a vadászösztönödet kielégítsd?”
Kabát: „Hát szerintem abszolút nem éri meg, főleg hogyha olyan kapcsolatban élsz, hogy mondjuk több éve és tényleg szeretitek egymást, meg megbíztok egymásban, akkor nem hiszem, hogy feladnád ezért.”

Anna és Miki szerint fontos, hogy megmaradjon a szenvedély a párkapcsolatban. Úgy pedig elkerülhető, hogy bármelyik fél másnál keresse a boldogságot. 

Anna: „Azon, hogy fenntartsuk a házasságban a pezsgést és a tüzet, azon folyamatosan dolgozni kell. Az mindig akkor nehezebb, amikor éppen rengeteget dolgozom, például a színházban és alig vagyok otthon, de utána mindig törekszünk, vagy igyekszünk a Mikivel, hogy összehozzuk magunkat egy picit, hogy legyen egy napunk együtt.”

Azonban ha a próbálkozás ellenére a kapcsolat megromlott, Valkó Eszterék szerint el kell engedni a másikat, még akkor is, ha gyermek is érintett a kérdésben. 

Eszter: „Én azt gondolom, hogy ha két ember már nagyon rosszban van, és nincs közöttük meg se a kémia, se a lelki egyensúly, akkor nem érdemes a gyerekek miatt együtt maradni, mert az rájuk is csak rossz hatással van.”