A Konyhafőnök VIP első két évadában okoztak meglepetéseket a dekoratív sztárok, idén is több szépségéről híres hölgy száll versenybe A séfek csatájában.

Hogyan teljesítenek a szép nők a konyhában?

A Konyhafőnök VIP szériáiban több alkalommal is versenybe szálltak szépségkirálynők, csinos színésznők és tévések, akiket nem tudnak a nézők főzés közben elképzelni. Dammak Jázmin például gyakran megkapja: nem nézik ki belőle, hogy sűrűn forogna a konyhában. A második szériát pedig egy szépségkirálynő, Dobó Ági nyerte, ezzel rácáfolva minden sztereotípiára.

A Konyhafőnök VIP A séfek csatájában is felbukkannak olyan sztárok, akikről elsőként szépségük jut eszünkbe, még a 80-as, 90-es évek szexszimbóluma, Cicciolina is fakanalat ragad, hogy meggyőzze a séfeket, a konyhában is megállja a helyét. Az egykori felnőtt filmes nem hazudtolta meg önmagát a forgatások alatt, rendszeresen mosolyra fakasztotta a versenytársait és a séfeket pikáns humorával.

Láthatjuk még Kiss Ramónát, Dammak Jázmint, Nádai Anikót és Som-Balogh Edinát is A Konyhafőnök VIP A séfek csatájában. Hogy ők is be tudják-e bizonyítani, a szép nők a főzésben is tudnak mesteriek lenni, hamarosan kiderül! A gasztro reality versenyzői a Fókusznak árultak el még többet a felkészülésről.

Nézd A Konyhafőnök VIP – A séfek csatáját november 12-től minden hétköznap 19 órától az RTL Klubon!