Nagy bejelentések napja volt az év utolsó adásában. 2019-ben mindenből többet kapnak a képernyők előtt ülő nézők.

Hosszabb Reggeli és új házigazda várja januártól a nézőket

Háromórás Reggeli 6 órai kezdéssel és Szabó Zsófi a műsorvezetői székben a már jól bevált házigazdák mellett. Ez várja januártól azokat, akik korán reggel az RTL Klubra kapcsolnak.

Egy rendhagyó ünnepi adással zárta az évet a Reggeli december 21-én. A műsor házigazdái töltötték meg a stúdiót, best of videókat néztek meg együtt és idézték fel a jelenetekkel kapcsolatos emlékeiket, játékokat játszottak, elköszöntek a hamarosan babázó Kiss Ramónától és bemutatták, ki csatlakozik a Reggeli jókedélyű csapatához.

Az új műsorvezetőre türelmetlenül vártak a régi házigazdák, próbálták kitalálni, ki vagy mi lehet az ajtó mögött? Volt, aki kivette a körvonalakból, hogy egy állat vár az ajtó túloldalán, ami igaz is volt. Ugyanis a piros ruhás Szabó Zsófit egy rénszarvas húzta be szánon Kiss Ramóna, Peller Anna, Peller Mariann, Wossala Rozina, Lukács Miki, Papp Gergő és Lakatos Márk elé.

Ha kíváncsi vagy Szabó Zsófi látványos bevonulására, nézd meg a Reggeli videóját! És ne feledd, január 2-től reggel 6 órától 9-ig tart a Reggeli az RTL Klubon!