Sokak nevében mondhatjuk, hogy régóta vártuk ezt a négy napot. Péntek délután valószínűleg mindenki úgy volt vele, hogy fél lábon is kibírja a hátralévő időt, mert utána végeláthatatlan szabadság veszi kezdetét. Sajnos most már jól látjuk a végét, de előbb nézzük meg, mit csináltak a sztárok!

​Hosszúhétvégéztek a sztárok

Debreczeni Zita természetesen Giannival töltötte a hétvégét, méghozzá Mezőtúron. Ezen a helyen biztos sikerült feltöltődniük a húzósabb hétköznapokra. Habár igaz, hamarosan ismét pihenhetünk…

​Hosszúhétvégéztek a sztárok


Nádai Anikó viszont már teljes gőzzel készül a Farmra. A csinos műsorvezető társával, Fördős Zével együtt nagyon izgatottan várja az előttük álló kalandokat! Ugye ti is?!

Kattints a képre, hogy felkészült legyél az indulásra!
​Hosszúhétvégéztek a sztárok

A büszke anyuka a napokban egy videót is megosztott boldogan pancsoló kisfiáról:
 

A Barátok közt Zsófija, Kiss Ramóna ugyan nem itthon töltötte a hosszúhétvégét, de biztos neki is jól teltek az elmúlt napok. Bárcsak nálunk is fürdőruhás idő lenne már!

​Hosszúhétvégéztek a sztárok

Dukai Regina hazautazott Kapuvárra. Biztosan ti is ismeritek azt a jóleső érzést, amikor visszatértek szülővárosotokba, ahol szinte csak a nyugalom vesz körül. Minden bizonnyal az énekesnőként is debütáló szépség is ezért választotta ezt a hétvégi programot.

​Hosszúhétvégéztek a sztárok

Nem csak Regina döntött az utazás mellett. Nyári Dia is hazalátogatott Győrújbarátra, amit egy húgával készült közös fotóval dokumentált.

Kattints a képre, és nézd meg, mit üzent a nőknek a Barátok közt Hannája!
​Hosszúhétvégéztek a sztárok

képek: Instagram