A műsorvezető a közösségi oldalán jelentette be a nagy hírt, azonban sokan támadni kezdték, amiért 50 napra magára hagyja várandós párját és kisfiát.

Istenes Bence lesz a 2018-as Survivor műsorvezetője!

Két hét múlva kezdetét veszi a Survivor forgatása. A nagy népszerűségnek örvendő túlélőshow-nak, ami elnyerte a Televíziós Újságírók Díját reality kategóriában, idén is Istenes Bence lesz a műsorvezetője. A családjával Kölnben élő Bence a következő megható sorokat tette közzé Instagramján:

"Ma sírva keltem... épp Natantól búcsúztam álmomban, mert indultam Survivort forgatni... Tudjátok, tavaly tudatosult bennem igazán a majdnem két hónap forgatás alatt, hogy mennyire fontos számomra a családom, hogy milyen jó a technikai kütyük nélkül és hogy a nomádságban, szegénységben is milyen boldogan élnek az emberek és mennyire szeretik egymást. Megfogadtam, hogy változtatok az életemen. Aztán hazajöttem és ezt részben elfeledtették velem a civilizált, rohanós hétköznapok. Viszont 2 hét múlva újra indulok 50 napra és már most nagyon megvisel. Próbálok erős maradni és megérteni, hogy mit akar nekem tanítani a jóisten ezzel, de nagyon nehéz. Szeressétek egymást és éljétek meg a pillanatokat!!!"
 

 

A post shared by Istenes Bence (@benistenes) on


A kommentek között akadtak támadó jellegűek, ugyanis sokan nem értik, hogy Bence miért vállalta be a közel két hónapos forgatást, amikor szerelme, Csobot Adél várandós. A műsorvezető ezt a választ adta:

"Mikor elvállaltam a Survivort, akkor Adél még nem volt terhes és úgy volt, hogy jönnek velem!!! Szóval ez a döntés nem a pénzről szól, hanem arról, hogy tartom a szavam!!! Ha most kéne döntenem, lehet már más lenne a helyzet, még akkor is ha szakmailag nagyon szeretem ezt a műsort..."

Szerelme posztját és az őt ért támadásokat Adél sem hagyhatta szó nélkül:

"Szeretem benned @benistenes, hogy mersz őszinte lenni magaddal szemben, a családoddal szemben, és nem utolsó sorban azokkal szemben, akik szeretnek és követnek téged! Példaértékű az, ahogyan gondolkodsz a világról! Aki picit is bátor: megérti azt, amit ezzel a poszttal üzenni szeretnél! Hiszen: »Csak akkor születtek nagy dolgok, Ha bátrak voltak, akik mertek S ha százszor tudtak bátrak lenni, Százszor bátrak és viharvertek.«"
 

Láttad már azt a vicces videót, amiben Istenes Bence bemutatja a Survivort?