Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere, és Hoppál Péter kultúráért felelős államtitkár adta át március 15-e alkalmából az állami kitüntetéseket, köztük a Jászai Mari-díjat, amit idén Lengyel Tamás is átvehetett, további hét díjazottal együtt.

2017-ben Jászai Mari-díjat kapott Crespo Rodrigo, a tatabányai Jászai Mari Színház igazgatója, színművész; Fehér Tibor, a Nemzeti Színház színművésze; G. Erdélyi Hermina, a Szabadkai Népszínház színművésze; Lengyel Tamás, a Vígszínház színművésze, Pelsőczy Réka, a budapesti Katona József Színház színművésze és rendezője; Saárossy Kinga, az egri Gárdonyi Géza Színház színművésze; Tresz Zsuzsanna, a pécsi Nemzeti Színház díszlet- és jelmeztervezője; és Varga Klári, a debreceni Csokonai Színház színművésze.

"Munkám elismerèsekènt Jászai Joli, ja nem, Mari díjban részesültem! :) Nagyon boldog vagyok! Ezúton is köszönöm!"

Jászai Mari-díjat kapott A mi kis falunk és a Válótársak sztárja!
 


A színész több RTL Klubon futó sorozatban is feltűnt már. A Válótársak első és második évadában ő alakította JocitA mi kis falunk című sorozatban pedig Gyurit testesíti meg. Összegyűjtöttük Tamás néhány emlékezetes jelenetét!

Íme a legemlékezetesebb részek a Válótársak első évadából!

A második évad utolsó epizódjában Szonja életet ad az ikreknek, Joci pedig fülig érő szájjal közli már-már családtagjainak számító barátaival, Bálinttal és Dáviddal, hogy apa lett.

Emlékeztek, amikor A mi kis falunk rendőre, Stoki beült Gyuri mellé egy körre? Nem túl sok jó sült ki belőle...

Gyuri még az életét is kockáztatná a járgányáért!

A mi kis falunk bikájáról nemrég kiderült, hogy nem tud úszni, ezért párját, Erikát kérte meg, hogy tanítsa meg az alapokra. Végül csak a karúszók tudtak segíteni Gyurin...

Nézd minden csütörtökön 21:30-tól A mi kis falunkat az RTL Klubon!

Forrás: Facebook, hvg.hu