Annak ellenére, hogy mindenki azon pörgött pár napja, hogy a színész egy bombázóval jár, nem a szépség volt az, aki megállította az önpusztításban. Ex-felesége közbelépett!

Hiába a nyár és a pihenés a gyerekekkel, a színésznőnek nem volt más választása: exét furikázta Malibuban. Jennifer Garner ugyanis úgy döntött, itt az ideje, hogy Ben Afflecket bevigyék az elvonóra.

Egy közeli ismerőse szerint a színésznőt eléggé megviselte, hogy a nyilvánosság előtt, fényes nappal kell Afflecket helyretennie.

Hiába váltak el, hiába léptek túl a közös életükön, a színésznő még mindig úgy érzi, kötelessége, hogy gyermekein kívül exéről is gondoskodjon. Szerdán kétszer is elment a színész házához, ahonnan az első alkalommal remegve távozott. Amikor később visszajött, egy harmadik féllel – egy ismeretlen nővel – elvitték a rehabra Afflecket.

A színésznő ezek után majdnem egy órát tartozkodott az intézményben, és csak utána hagyta ott volt férjét.

Affleck az elmúlt 15 évben már kétszer is bejelentkezett az elvonóra, hogy kezelje alkoholfüggőségét, de valahogy mindig visszaesett. Mostanra viszont már ő is felismerte, hogy komoly és veszélyes problémával kell szembenéznie, ezért is ment el Garnerrrel az elvonóra.

A kérdés már csak az, újdonsült barátnője hol volt, amikor ez történt?

Forrás: People