A modellügynök nem bírja tovább szó nélkül nézni, hogy olyanok befolyásoljanak fiatal fiúkat és lányokat, akiktől semmit nem lehet tanulni és nincs miért felnézni rájuk.

Kajdi Csaba nem vár bocsánatkérést Annoni Zitától

„Ez egy olyan dolog, amit az emberek nem mondanak ki, de egyébként a nyelvükön van. Akkor miért ne én?” – mondta Kajdi Csaba a Fókusznak annak kapcsán, hogy kijelentette, az influencerek világa egy teljesítmény nélküli világ.

A közösségi oldalon már maga Kajdi Csaba is népszerű, de azt nagyon hamisnak találja, ha olyan sztárok lesznek influencerek, akik mögött semmilyen teljesítmény sincs, mégis százezrek követik őket. Kajdi rendszeresen kritizálja közvetlenül is azokat a sztárokat, akik szúrják a szemét, de eddig senki nem vette fel a kesztyűt. Zimány Linda nem csinált ügyet a „támadásokból”, Annoni Zita viszont igen. És vissza is vágott.

„Ő megvádolt engem azzal, hogy egy rendezvényen cigányoztam, ami miatt Zita helyettem szégyellte magát. Ez egy hazugság, ezt mondjuk ki, mert ilyen nem történt” – mondta Kajdi Csaba Annoni Zitáról és azt is hozzátette, hogy nem vár bocsánatkérést, mert ahhoz intelligencia kellene.

A Fókusz teljes riportja Kajdi Csaba és Annoni Zita konfliktusáról itt látható!