Megérkezett a harmadik közös kisbabájuk, és alig telt el pár nap a születése óta, a lapok máris milliós összegeket ajánlgatnak a híres párnak az első exkluzív fotóért. Azonban hiába!

Január 15-én délben – béranya segítségével – megszületett a páros harmadik gyermeke, az ötéves North és a három éves Saint után. Állítólag az egész család ott volt a kórházban, hogy együtt üdvözölhessék a kicsit, sőt Kim és Kanye a szülőszobába is bementek, hogy azonnal a karjukba vehessék a babát.

A páros azonnal meg is osztotta a követőivel a hírt, miszerint újabb kislánnyal bővült a családjuk:

„Leírhatatlanul hálásak vagyunk a béranyánknak, aki valóra váltotta az álmunkat a világ legszebb ajándékával, és az orvosoknak, az ápolónőknek is a törődésükért. North és Saint hihetetlenül boldogok kishúguk érkezése miatt.” – írták.  
 


Azonban a lelkes rajongóknak még jó darabig várniuk kell, hogy ők is megnézhessék a picit, hiszen a házaspár kijelentette: még nem szeretnék megosztani a képét másokkal. Olyannyira nem, hogy még egy 2 és egy 5 millió dolláros ajánlatot is elutasítottak.

Nem akarnak exkluzív fotókat, sem fotózást…

Kiindulva abból, hogy North és Saint első fotóira is kb. két hónapot kellett várnunk, valószínűleg a legkisebb Westről sem láthatunk ennél hamarabb képeket. És ha meg is kapjuk, jobban tesszük ha az Instagram-oldalaikat figyeljük, hiszen legutóbb is ott posztoltak először a gyerekeikről.

Nem meglepő, hiszen Kim igazi Insta-gurunak számít, akinek mára már több mint 106 millió követője van!

Szerintetek mi lesz a baba neve?

Forrás: Dailymail