A műsorvezető büszkébb és boldogabb már nem is lehetne…

Lilu a Keresem a családom! felvételei során megtapasztalhatta, hogy vannak olyan emberi sorsok, melyek megdöbbentő fájdalmat és szomorúságot hordoznak magukban. A stáb lépésről lépésre végigkísérte a doku-reality szereplőinek minden mozdulatát, minden könnycseppét és minden mosolyát. Lilu nemegyszer el is mondta, hogy mennyire hálás és szerencsés, hogy neki szerető családja van.

Ha már a családnál tartunk, a szülői feladat mellett a keresztszülőség is borzasztó sok feladattal és elköteleződéssel jár, persze meg sok szeretettel. Úgy tűnik, Lilu is megtapasztalhatja ezt: belevágott a keresztanya szerepbe. 

Természetesen az is igaz, hogy nem számít hány évesek vagyunk akkor, mikor szüleinkkel lehetünk. Egy apának például a lánya örök kincs marad. A műsorvezető is rajong édesapjáért, de a fotón jól látható, hogy bizony fordítva is igaz.

A rengeteg munka mellett pihenni is tudott a műsorvezető, és elmondhatjuk, hogy szuper nyara volt. Több helyen nyaralt, emellett Európa egyik legismertebb fesztiválján is óriásit bulizott.

A részletekért kattints a videóra!

Forrás/képek: Instagram