Vasvári Vivien Instagramon osztotta meg a szomorú hírt követőivel: „Úgy döntöttem a Fecsóval való közös életünket lezárom.”

Megdöbbentő! Válófélben a Nyerő Páros!

A 2018-as év Nyerő Párosa Vasvári Vivi és Fecsó lett, akik bár a műsor alatt is többször összeszólalkoztak, úgy tűnt, hogy minden problémát képesek együtt legyőzni. Tavaly áprilisban megszületett első közös gyermekük, júliusban pedig össze is házasodtak. Azonban az utóbbi időben nem került fel közös fotó róluk a közösségi oldalakra, a hét elején pedig Vivi a Reggeliben fogalmazott titokzatosan a házasságukkal kapcsolatban. Szerda este aztán bombaként robbant a hír: a páros a válás mellett döntött!

Vivien a következő sorokat írta ki Instagramra és Facebookra:
 

„Sziasztok! Szeretnék egy fontos dolgot közölni veletek. Remélem, hogy számíthatok az együttérzésetekre és megértésetekre. Úgy döntöttem a Fecsóval való közös életünket lezárom. Kérek mindenkit, beleértve a sajtó munkatársait is, hogy tartsák tiszteletben a döntésemet, és mivel a részletekről nem szeretnék beszélni, így ne zaklassanak ezzel kapcsolatban. Úgy gondolom, hogy ebben a helyzetben is embernek kell maradni, a méltóságunkat megőrizve. Minden erőmmel a gyerekeimre szeretnék koncentrálni, hogy ők minél kevesebbet észleljenek a változásból, és szeretetben, békében nőhessenek fel.”

Még több részletért KATTINTS IDE!