Hazánk legfiatalabb Michelin-csillagos séfje igazi világutazó. Nemcsak az ízek, de a kalandok terén is. Meglestük, hova utazgat a nyáron!

Rácz Jenőről már sok mindent megtudhattunk a Konyhafőnökben, hiszen ítészként magasra helyezte a lécet a versenyzők előtt. Napról-napra egyre többet követelt, és folyamatosan új technikákat mutatott mindenkinek. És persze tette mindezt úgy, hogy közben még a saját gasztro alkotásai közül is villantott párat a nézőknek.

A precizitás, a különleges elkészítési módok és természetesen az esperette paprika… ;) Azóta is csak kapkodjuk a fejünket!

Credit: @Jeno Racz

A Sanghajban Michelin-csillagot szerző séf folyton pörög, dolgozik - szerencsére mindig kapunk tőle egy kis ízelítőt a képei között. Lenyűgözőbbnél lenyűgözőbb ételeket készít, azonban néha neki is szüksége van egy kis pihenésre.

Így esett, hogy Kínától nem messze, Thaiföldre látogatott el, ez lett a nyári kalandok színtere!

Thaiföld természetesen már a puszta látványosságaival lenyűgözte a Séfet, amit szerencsére csodás fotókon meg is örökített, nemcsak magának, de a követőinek is:

Credit: @Jeno Racz

„Szavakkal nem tudom leírni, ezért inkább kiteszek egy képet!”


A gyönyörű táj mellett az úszkálásra és az ejtőzésre is maradt idő, és persze a legfontosabbra is: az evésre! A Séf az utcai street food-ok között válogatott, és közben egy aranyos képet is lőtt az egyik szakácsnővel, nézzétek csak:

„Annyira cuki volt, majd megettem!!”

Credit: @Jeno Racz

A Konyhafőnök alatt persze itthon is töltött egy kis időt, és a Fókusznak köszönhetően időutazásra indult. A Vásárcsarnokban fedezte fel újra gyerekkora ízeit, és a kedvenc hazai csemegéit. Vajon mi volt a pici Jenő kedvence kiskorában?

Ha hiányoznak a Konyhafőnök pillanatai, akkor látogassatok el az RTL Mostra vagy a műsor hivatalos oldalára!