Három héttel ezelőtt a Cápa 5 millió forintot és mentorálást ajánlott a Jógakalandnak, a Fókusz most meglátogatta a kisgyermekükkel együtt jógázó Balogh Pétert és Bánhidi Dórát.

Mi fogta meg Balogh Pétert a gyerekjóga bizniszben?

A Cápák között március 11-i adásában láthattuk Bánhidi Dórát és Salinger Richárdot, akik a Jógakaland tulajdonosai. Dóra saját magán tapasztalta a jóga jótékony hatásait és szerette volna ezt minél hamarabb átadni közös kisfiuknak is. Végül az ötlet vállalkozássá nőtte ki magát, a Cápákhoz azért fordultak, hogy 35 millió forintot kérjenek egy gyermekek fejlesztésével foglalkozó angol és magyar nyelvű, előfizetéses honlap megvalósítására 15 % részesedésért cserébe. Balogh Péter 5 millió forintot ajánlott és 2 évnyi mentorálást, 20 %-ot kért érte, amin Salinger Richárd először dilemmázott, végül azonban kezet fogtak.

„Az egyik, ami megfogott, az Dórinak a lelkesedése és hozzáállása volt, a másik pedig a gyerekek tanítása, oktatása, a játék velük, a mesék. Ezek nagyon közel állnak a szívemhez, több más hasonló cégben is már befektető vagyok, úgyhogy azt éreztem, hogy ismerem ennek a piacnak a működését” – mondta Balogh Péter a Fókusznak.

Ha szeretnéd látni a Cápa tündéri kislányát és kíváncsi vagy, mi volt a véleménye egy másik sportvállalkozásról, katt a Fókusz videójára!