Dombóvári István érti a tréfát, főleg, ha a hétköznapok apró csalafintaságairól van szó. Íme a humorista három igen jó ötlete, melyeket bizony minden nap kipróbálhatunk, sőt, velük akár színesebbé tehetjük a nem éppen jópofa hétfőket is.

Dombiban az a varázslatos, hogy a humor valóban a vérében van, és a leghétköznapibb helyzetből is képes olyan szóviccet faragni, hogy kicsordul a könnyünk.

Mi megszívleltük – Ezek a humor nagymesterének életrevaló tanácsai!
 

 

A Gyertek át! alkalmi műsorvezetője viszont akkor nem tréfál, ha olyan dologban vesz részt, mint például a hátrányos helyzetű gyermekek megsegítése. Tavaly karácsonykor az RTL Klub sztárjai is csatlakoztak (Barabás Évi, Dombóvári István, Fördős Zé, Gál Petra, Istenes Bence, Jáksó László, Kovács Dóri, Lilu, Nádai Anikó) a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet adománygyűjtési akciójához.

Természetesen nem telik el úgy nap, hogy Dombi ne osszon meg valamilyen kis meglepetést a közösségi oldalán. A humorista egyik posztja mellett nem is tudtunk elmenni mosoly nélkül. Bizonyára sokan ismerik azt a gyomorszorító érzést, mikor már rettenetesen rákészültünk az ebédünkre, és a munkahelyünkön lévő közös hűtőben csak a hűlt helyét találjuk. Nos, Dombi erre is tud egy igen jó megoldást!

„Így tuti nem lopják ki a munkahelyi hűtőből” 
 

Mi megszívleltük – Ezek a humor nagymesterének életrevaló tanácsai!

A Hungary’s Got Talent műsorvezetője arra is tud egy jó tippet, hogy mivel, illetve hogyan töltsük az esténket egy fárasztó nap után.

„Minimál wellnessz” 
 

Mi megszívleltük – Ezek a humor nagymesterének életrevaló tanácsai!

Arról már nem is beszélve, ha egy kis motivációra, netán pozitív energiára lenne szükségünk, akkor bátran forduljunk hozzá némi tanácsért. Vagyis:

„Nem létezik elérhetetlen cél!” 
 

Mi megszívleltük – Ezek a humor nagymesterének életrevaló tanácsai!

Persze Dombi a Gyertek át! egyik adásában sem hazudtolta meg önmagát. Kiderült, a humorista fiatalkorában igencsak bukott Bíró Icára, akiről sokszor álmában is fantáziált. Végül Sebestyén Balázs segítségével ugyan, de a féltett hálószoba titkok is napvilágra kerültek.

Kattints a videóra! 

forrás/képek: Facebook