Böröcz Zsófi sóskaramellás ízű fagyival és egy megnyerő prezentációval érkezett a Cápák elé. 40 milliót kapott tőlük.

Milliókat fektettek a Konyhafőnök legutóbbi győztesének álmába a Cápák

A N’iceroll alapítója az elmúlt két évben 60 féle ízt kísérletezett ki, ezek közül a sós karamellás lett a vevők kedvence, ezt hozta el a befektetőknek is. Zsófi, aki a 2018-as Konyhafőnök győztese volt egyelőre egy 18 m2-es helyiségben működteti fagyizóját, melynek különlegessége az ízen és a formán kívül az, hogy a vendég előtt készül el a fagyitekercs egy -30 fokos platnin.

Zsófi megnyerően prezentált és a termék is tetszett a Cápáknak, négyen be is akartak szállni az üzletbe, de a részesedés aránya egy külön tárgyalást igényelt. Apró Anna, Fehér Gyula, Balogh Levente és Balog Péter fejenként 10-10 millió forintot adtak, így összesen 40 millió landolt a N’icerollnál, de a fejenként 5-5 %-os részesedést kevesellték. Kiküldték Zsófit pár percre és megegyeztek abban, hogy négyen együtt kérnek 30 %-ot, amin egyenlően osztoznak majd. Zsófi belement az alkuba, így nincs már akadály az álma megvalósítása előtt, több üzletet is nyithat, hogy a N’iceroll elinduljon a franchise-zá válás útján.

A Fókusz még első, apró üzletében látogatta meg a fiatal vállalkozót, ahol meg is mutatta, hogyan készülnek a rendkívül mutatós fagylaltok. Ha kíváncsi vagy Zsófira és a fagyitekercseire, nézd meg a Fókusz riportját!