Nádai Anikó az utóbbi időben rengeteget dolgozik legújabb műsorán, a pünkösdi hosszú hétvégén azonban a műsorvezetőnőnek is volt ideje lazítani.

Nádai Anikó smink nélkül és kócos hajjal bulizott

Nádai Anikó május 29-én jelentette be közösségi oldalán, hogy július 3-án debütál önálló talk show-ja, az Anikó #show!

"Végre elmondhatom milyen boldog vagyok!!! Ma a Reggeliben mesélhettem arról, hogy egy hatalmas lehetőséget kaptam az RTL Klub-tól és július 3-án, az RTL Goldon elindul első, önálló műsorom az Anikó #show. Életem egyik legnagyobb kihívása lesz. Nagyon nagy lelkesedéssel és izgalommal várom. Remélem Ti is annyira fogjátok szeretni mint én!"

 

Kattints a képre és less be az Anikó #show stúdiójába!

Nádai Anikó smink nélkül és kócos hajjal bulizott
 

 

Június első napján az RTL Gold új műsorának image fotózásán jártunk, ahol Nádai Anikó elmesélte, hány adásfelvételen van túl, és megosztotta velünk eddigi élményeit is. Az Anikó #show háziasszonya őszintén bevallotta, hogy bár vannak olyan történetek, amik nagyon megérintik, igyekszik belehelyezkedni a sztorikba, és megosztani a talk show vendégeivel személyes tapasztalatait.

 

 

Bár Anikó sokat forgat, a háromnapos hosszú hétvégén volt ideje lazítani. A műsorvezető Facebook-oldalán osztotta meg követőivel, hogy kisfiával, Patrikkal Halász Judit koncerten járt a Gyerek Szigeten...

 

 

Halász Judit koncerten ???????????? ☀️ #halaszjudit #azelsokoncert #gyereksziget #anyasohanemfarad #patrikanyukaja

Nádai Anikó (@nadai_aniko) által megosztott bejegyzés,

 

...de a fiatal anyuka nemcsak koncertezett, napozásra is szakított időt, hiszen mi nők jól tudjuk, hogy a napozás nemcsak gyönyörű barnaságot kölcsönöz, de pihentetően hat a testre és a lélekre egyaránt.

 

 
Forrás: Instagram, Facebook