Érdemes lesz 21.10-kor velünk tartani, hiszen Hajdú Péter és Dömsödi Gábor összecsapnak Balázs nappalijában… De addig is, mutatjuk, hogyan szerepelne a műsorban a Reggeli sztárvendég-csapata!

Ne feledjétek: ma este Gyertek át! az RTL Klub-on!

Vicces pillanatokat generált a Gyertek át! pofavizit elnevezésű játéka. A lényeg az, hogy egy tükröt maguk elé tartva kell olyan arcot vágni a játékosoknak, amit a feladat megkíván: például tüsszentés közben, szempillafestés alatt, vagy épp becsiccsentve, miközben azt hiszik, szexisen néznek. Aki hamarabb elneveti magát, az veszít. Ezt Lábas Viki és Peller Anna esetében nehéz volt eldönteni, mert mit sem sejtve a másik arckifejezéséről, ugyanazt a nézést és ajakbiggyesztést produkálták. Amint lekerült az arcukat takaró tükör, azonnal nevetésben törtek ki.

„Együtt kellene innunk!” - kiáltott fel Anna és a két lány összepacsizott.

Holdampf Linda és Papp Gergő kitartóbb versenyző volt, de azt meg a többiek nem bírták ki röhögés nélkül. Fluor Tomi közben élőzött és elmondása szerint füstölt az Instája. Kíváncsi vagy, hogyan nézett ki mindez adásban? Nézd meg a Reggeli videóját!