A Konyhafőnök séfje régebben még kacérkodott vele, hogy valamilyen motívumot varrasson magára. Most kiderült, hogy egy eléggé extrém mintát gondolt ki magának.

Manapság egyre nehezebb olyan embert találni, akin ne lenne legalább egyetlen aprócska tetoválás. Mégis, ha jobban megfigyeljük a sztárokat, akad azért közöttük olyan is, aki kitartóan nemet mond ezekre. Ilyen például Rácz Jenő is:

„Teljesen más Rácz Jenő lennék egy tetoválással a karomon, mint ami most vagyok… a mostani bőrömben érzem magam a legjobban.” – mesélte a Konyhafőnök séfje.

Nem hiszed el: ilyen tetoválást álmodott magának Rácz Jenő!
 


A séf szerint a tetoválásokban van valami csibészes-rosszfiús dolog, amit nem igazán érez magáénak. Persze nem a csibészes stílustól idegenkedik, hiszen ez benne is megvan, csak jobban szereti ezeket máshogyan kifejezni.

Viszont ez nem igaz minden séfre, elég csak a közelbe menni a Konyhafőnök háza táján: Sárközi Ákos nemcsak különféle gasztro-motívumokat, Michelin-csillagot, de szerelme nevét és kislányát is megörökíttette már a bőrén.

Persze, Rácz Jenő sem vélekedett mindig így a tetkókról. Tinédzserként megálmodta magának a tökéletes mintát: egy utazással kapcsolatos motívumot, amit az egész hátán szeretett volna viszont látni.

Kíváncsi vagy, milyen mintáról van szó? Akkor nézd meg itt a Fókusz riportját!