Lali után most ÉNB Karola állt be az énekesek sorába az Ideje megbocsájtani című számával, melynek klipjét már meg is nézhetitek!

Az Éjjel-Nappal Budapest szőke szépsége már korábban is megvillantotta, hogy milyen tehetséges énekesnő, mostantól pedig a rajongók is élvezhetik gyönyörű hangját, hiszen megérkezett Karola első klipje, mely az Ideje megbocsájtani című számához készült.

"Ez egy szakítós-kibékülős dal egyben. Ha a dal csak magában szól, talán kicsit több benne a negatív érzés, a klippel együtt viszont már nem. Sokkal szebb lett, mint amire számítottam." - mondta Karola, akinek a két napos forgatás során volt 1-2 nehézsége.
"A legnehezebb dolog a szenvedélyes csókolózás volt Teóval, mivel most 30 ember előtt kellett produkálni magunkat, de azért azt hiszem, végül jól megoldottuk a feladatot." - tette hozzá nevetve.
 


A klip bemutatója sem zajlott eseménytelenül, Karolának rögtönöznie kellett, mikor a bemutató előtt pár perccel áramszünet ütött be. Az Éjjel-Nappal Budapest sztárja így először egy szál gitár kíséretében, élőben adta elő számát, melyet aztán sikerült a klippel együtt is bemutatni a nagyérdeműnek.

A klipbemutatót visszanézhetitek az Éjjel-Nappal Budapest tegnap esti (12.10.) adásában!

Ha kíváncsiak vagytok az ÉNB szereplőinek további izgalmas történeteire, kövessétek a sorozatot minden nap 19 órától az RTLII-n!