Biztos sokan vallják, hogy a tehetség még nem elegendő ahhoz, hogy valaki kiemelkedjen társai közül. A Story Extrában az X-Faktor énekesei árulták el, hogy vajon mi a siker titka.

Opitz Barbi: „Ahhoz, hogy kitűnjön egy énekes a többi közül…”

Az X-Faktor versenyzői már bizonyítottak. Hosszas válogatás után többször megmutatták, hogy igenis tehetségesek. Ezért is faggattuk őket arról, hogy szerintük mi kell ahhoz, hogy valaki kitűnjön a többi közül.

    
Fejes Szandra: „Én azt szoktam mondani, hogy a tehetség mindig utat tör magának. Nekem ez mindig valahogy nehezebben ment. Azt érzem, hogy kétszer-háromszor annyit kell dolgoznom egy-egy sikerért, viszont így meg tudom becsülni. Rengeteg tehetség van az országban, viszont a lehetőség, az kevesebb, és nagyon nagy szerencse kell ahhoz, hogy ki tudjon törni.”


Vince Aliz Liza: „Személyiség – az fontos, hogy legyen. Önálló vélemény, és ennek a karbantartásának a képessége. A véleményedet tudd elmondani, és tudd azt koordinálni, hogy hol, mikor és kinek mondod el.”


Opitz Barbi: „Ahhoz, hogy kitűnjön egy énekes a többi énekes közül, én csak azt tudom mondani, hogy önmagunkat kell adni. Nagyon át kell szellemülni, sokat kell gyakorolni, meg szorgalom.” 


Szeleczki Dávid (Jaggers): „Nagyon sok gyakorlás kell hozzá nyilván. Megmondom őszintén, hogy ha valaki tehetséges és szépen énekel, vagy jól gitározik, az csak egy dolog. Az a produkciónak a 20%-át adja. A maradék 80%: nagyon sok számít azon, hogy hogy adja elő az ember - előadásmód és show-elemek, és stbstb. Fontosnak tartom, hogy legyen mögötte egy jó ki segítség, egy jó háttérmunka.”


Gorbunov Dmitrij: „A zenészek nem tudják, hogy miért zenélnek. Nincs céljuk, csak azért zenélnek, mert semmi mást nem tudnak csinálni. De mindennek látni kell a célját, amit csinálsz - nem a zene a cél. Ha valaki rajzolni akar, nem a rajz a cél, hanem hogy építse az érzéseket.”