Ha valakiről, akkor róla nem gondoltuk volna, hogy lelki problémákkal küzd!

Őszintén vallott pszichológiai betegségéről a mindig vidám hollywoodi sztár

Május a mentális egészség és tudatosság hónapja Amerikában - Ryan Reynolds, mindannyiunk kedvenc Deadpoolja ezért is állt a nagyvilág elé őszinte vallomásával: gyerekkora óta szorongással küzd!

Bizonyos mértékig mindenki érez félelmet, szorongást, ami nem feltétlenül rossz. A probléma ott kezdődik, ha ezek az érzések annyira elhatalmasodnak az emberen, hogy az kihat hétköznapjaira, és általánossá válnak. Sajnos ez a helyzet a látszólag örökké vidám, rendkívül tehetséges és jóképű színésszel is, akinél a szorongás már pszichológiai betegségnek tekinthető.

„Szorongok, mindig is szorongtam”


- mesélte a sztár a New York Times-nak. Hiába gazdag, sikeres, és rengeteget szerepelt már, a mai napig mindig elfogja a rosszullét fellépés előtt. A most 41 éves színész régóta küzd szorongással, ami fiatalkorára is kihatott:

„Folyamatosan partiztam, és valahogy el akartam tűnni”


Gyakran riadt fel bénultan az éjszaka közepén, bizonytalan jelene és jövője miatt. Saját magát próbálta gyógyszerezni, de ezt abbahagyta, miután több ismerőse is túladagolásban halt meg. Reynolds egyébként nem először beszélt pszichológiai problémájáról: 2017-ben egy interjúban elmondta, hogy szerinte szigorú apjára vezethető vissza a szorongás kialakulása...

A színész mindettől eltekintve élete legjobb időszakát éli, és rengeteg dolognak örülhet: feleségével, Blake Lively-vel szeretetben és szerelemben nevelik két csemetéjüket, valamint nemsokára mozikban a Deadpool 2, ami valószínűleg fergetegesebb lesz, mint az első rész volt.

Reméljük le tudja küzdeni betegségét.

Forrás: Story Extra, Men's Health