Sokan mondják, hogy a nők olyan férfit választanak, aki hasonlít az apukájukra. Ez tényleg így lenne? Peller Annáék kapcsolatán keresztül elemeztük ki ezt a kérdést.

Peller Anna az édesapját kereste Lukács Mikiben?

Annáék kapcsolata mindig is mesebelinek számított, nem is lehetett véletlen, hogy a nézők annyira megszerették kettejüket a Nyerő Párosban. A győzelmük óta a Reggeli is beköszöntött az életükbe, a már megszokott napi rutinok, a közös élet és gyerkőcük, Annabella nevelése mellett.

Kettejük viszonya mindig is példaértékűnek számított, pont ezért is kérdezik éppen őket a legtöbbször párkapcsolati témákban. Korábban már kivesézték a közös kassza és a megcsalás kérdésköreit is, most azonban egy régebb óta fennálló hiedelem nyomába eredt a Story Extra:

Vajon a nők tényleg az édesapjukat keresik, amikor párt választanak maguknak?

A szexuálpszichológus szerint ez tényleg létezik, persze nemcsak külsőségekre kell gondolni, a habitus és a belső értékek még inkább visszaköszönhetnek a választottunkban. Ezt Anna is elismeri, hiszen ő is csak később döbbent rá, hogy tudatalatt tényleg egy olyan emberbe szeretett bele, aki apukája értékeit képviseli.

Sőt, Anna erre még rá is erősít, hiszen igyekszik minél jobban édesapja útjára terelni férjét, Mikikét.

Szerencsére, ez Mikinek fel sem tűnik, hiszen imádja apósát, akivel sokszor órákat sörözgetnek együtt Anna távollétében is.

Ha már minta pár, akkor nem mehetünk el a szuperapaság mellett sem – Anna régóta vallja már, hogy Mikike igazi minta apuka, aki még otthon is maradt lányukkal, amíg Anna dolgozott.

Apák napja alkalmából a Fókusz kifaggatta Mikit, hogy milyen is volt otthon maradni az akkor még baba Annabellával. Nemcsak erről az időszakról, de az apaságról is mesélt egy kicsit.

Kíváncsiak vagytok? Akkor kattintsatok!