Mindig szívet melengető, amikor a sztárok megosztanak egy-egy régi fotót magukról. Megnyílik az időkapu és izgalmas történetek kerülnek elő. Nézzük, Mariann képét!

A Reggeli műsorvezetője nemrég egy igazán fontos rendezvény háziasszonyaként büszkélkedhetett, hiszen Sebestyén Balázs, Müller Péter és Lippai Marianna közreműködésével beszélgettek az újrakezdésről, az újjászületésről.

Persze, a sokszor tabu témákat és mély, lelki problémákat feszegető beszélgetései mellett sok minden megfér az életébe. Az anyaság, a műsorvezetés, a szinkronizálás és természetesen a humor is.

Mariann épp nemrég tett ki magáról egy fiatalkori képet, amellyel nemcsak magát, de rajongóit is visszarepítette a múltba:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Peller Mariann (@mariannpeller) on

„2000. Április 30. Mariannka 16 évesen Kazinczy-érmet nyert, a szép, magyar beszédéért az országos versenyen. Az egyik szemem sír, a másik nevet (de úgy, szívből!). #tbt #igazsevolt #hogytelhetígyazidő ⁉️ #jóvisszanézni #memory” – írta ki posztjában.

A Peller lányokra persze amúgy is jellemző, hogy imádnak a régmúlt gyöngyszemein nevetni, Anna is több képet megosztott már a gyerekkorukról. Nézzétek csak:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by peller anna (@peller_anna) on

Ti szeretitek, amikor a sztárok visszaemlékeznek gyerekkoruk nagy pillanataira?