A szerelmi korkülönbség szinte már unalomig ismételt, lerágott csontnak számít, most mégis úgy tűnik, hogy az RTL Klub sztárpárosa életét igencsak megkeseríti.

Pumped Gabo: „Azért heti egyszer jól meg****lak!”

Pumped Gabo és Sebestyén Ági az újdonsült Anikó Show vendégei voltak, ahol a műsorvezető a viharos kapcsolatukról faggatta őket. Ági elmondása alapján a szerelmük látott már szebb napokat, és úgy érzi, a köztük lévő kerek 10 év korkülönbség rövidesen véget vethet szerelmüknek.

Gabo sosem rejtette véka alá a fesztiválok iránti szenvedélyét. Nem véletlen hát, hogy 2 éve a Balaton Soundon bemutatott produkciója hozta el számára az országos ismertséget. Gabo azóta is a fesztiválokat járja: közösségi oldala hemzseg a tivornyázó képektől, és az olykor zavarba ejtő, pikáns videóktól.

Úgy látszik, Ági ezt az életmódot elégelte meg, és állítása szerint a 21 éves Gábor fesztiválozó szenvedélye már nem kielégítő számára. Úgy érzi, elhanyagolja őt, és inkább a haverjaival lóg együtt.


„Te a barátaiddal mentél el szórakozni, neked az volt a kikapcsolódás. Mert én úgymond megfojtottalak a lakásban a szeretetemmel, és akkor te elrohantál bulizgatni.”


Gabo azonban cáfolja kedvese kijelentését, és szerinte Ági a bűnös.


„Az volt ezzel a baj, hogy Ági nem csinált semmit egész nap. Otthon tengette a napjait, és lógatta a lábát, és akkor idegesítette, hogy nem vagyok vele.”


Ági legnagyobb félelme azonban mégis a korkülönbség. Elmondása szerint az előző szerelme is jóval fiatalabb volt nála, és ezért mostanában igyekszik inkább korabeli férfiakkal randizgatni.


„Ő [Gabo] a 21 évesek világát járja. Itt nekem kellene egy idősebb vagy egy komolyabb pasit választanom.”


Mindketten belátják, hogy a szerelem bizony már elmúlt közöttük, ennek ellenére hetente egyszer-kétszer még találkoznak, ugyanis a szex erősen összeköti őket.

Hogy mi lesz a se veled, se nélküled szerelem vége, arra még várnunk kell, de minden jel arra utal, hogy a Nyerő páros és a Pumpedék sztárpárosának közös élete előbb-utóbb külön utakra sodródik.


Nádai Anikó hétfő este faggatta ki őket, amit itt teljes hosszában megnézhetsz:

 


Ha pedig kíváncsi vagy a kulisszák mögötti videóra, azt itt nézheted meg: