Az X-Faktor műsorvezetője januárban adott életet a kisfiának, azóta nem vállalt teljes munkanapot. A kis Noé apukájával volt addig Veszprémben, amíg anya dolgozott.

Rengeteg impulzus érte első munkanapján Kiss Ramónát

Fodrásznál és sminkesnél indult Ramóna első olyan napja a szülés óta, amit reggeltől estig távol töltött a kisfiától, Noétól. Innen első útja egy sajtóeseményre vezetett, majd jöhetett az RTL Klub székháza, ami 18 éve második otthona Ramónának. Sok ölelést kapott a kollégáktól, akik hónapok óta nem látták és máris mehetett az öltözőbe, hogy felkészüljön egy évek óta futó szórakoztató műsor felvételére.

„Ezeken a napokon, amikor eljövök, nem telik el úgy másodperc, hogy ne a kisfiam lebegjen itt-itt-itt…” – mondta a műsorvezető és a fejére mutatott.
 

Ramóna azt is elárulta, hogy kisfia születése előtt még nem tudta, mit jelent a fáradtság, de szerinte kisbabával ez is olyan, mint a szülés, nagyon fáj, de tudjuk, hogy értelme van, ezért más megvilágításba kerül minden. Hogy izgult-e azon, hogyan tölti a napját a kis Noé apukájával és kíváncsi vagy, milyen volt Ramónának visszatérni a kamerák elé, katt a Fókusz videójára!