A Konyhafőnök zsűritagja újabb szakmai elismerést zsebelhetett be mindkét éttermével. Kíváncsi vagy, mit szólt ehhez Sárközi Ákos?

Bécsben kihirdették, hogy melyek azok az éttermek Európa 38 nagyvárosában, amelyek Michelin-csillagot érdemelnek. Kis hazánk újra büszke lehet, hiszen az eddigi évek során csillagokat szerző éttermek mellett, most két új is elismerésben részesült.

Különösen nagy boldogság, hogy Sárközi Ákos és csapata újra megőrizte a Borkonyha Michelin-csillagát, sőt a séf legújabb étterme, a Textúra sem maradt elismerés nélkül.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Akos Sarkozi (@sarkozi_akos) on

„2019-ben is Michelin-csillagos a Borkonyha! A Textúra pedig az ajánlott éttermek közé került ilyen rövid idő alatt!! Fantasztikus  Gratulálok minden új csillagos étteremnek és azoknak, aki megtartották. Köszönöm a csapatnak a kitartó munkát.” – írta ki a Facebook oldalán Sárközi Ákos.


A séf eddig arról mesélt, hogy 2018 volt az eddigi legjobb éve, hiszen nemcsak a szakmában ért el újabb sikereket, de megtalálta élete szerelmét is. Úgy tűnik, ez a pozitív hangulat idén is tovább folytatódik.

Gratulálunk Sárközi Ákosnak és a Borkonyha, valamint a Textúra csapatának is!