Új bemutatkozó is akadt a legutóbbi Showder Klubban, a 26 éves és szingli Ács Fruzsina, aki megnyugtató híreket hozott a párkereső férfiaknak a tartósan egyedülálló nők elvárásairól.

Szingli-dilemmák és Charles Bronson-nagyik a legutóbbi Showderben

Az est házigazdája Szobácsi Gergő volt, aki előre retteg a nyártól és a fesztiválszezontól, mert sem a strandra járás, sem a fesztiválozás nem tartozik a kedvencei közé. Ahogy azt sem szereti, ha röviditallal tukmálják, amit egyáltalán nem bír és az alkoholfogyasztással kapcsolatban egy sokkoló információt is tartogatott.

Ács Fruzsina először lépett a Showder Klub színpadára. Fruzsina 26 éves és szingli, ezért édesanyja már nagyon szeretné, ha találna magának valakit, emiatt lánya igényeit helyette is lejjebb adta. Ennek kapcsán a humorista el is árulta, mi a különbség a rövid és a hosszú ideje szingli nők elvárásai között a férfiakat illetően.

Tóth Edu kisgyerekes apaként egészen másfajta történeteket mesélt. Szó esett például a játszótéren ólálkodó Charles Bronson-nagyikról, akik olyanok, mint a cápák, rámennek a leggyengébbre. A kistesóval kapcsolatos kérdésektől is kiveri már a víz, amiről eszébe jutott, mennyire megnehezítette az életét a nővérének gyerekkorukban.

Beliczai Balázsnak is van fogalma a kisgyerekes problémákról, de ő inkább most azt hangsúlyozta, hogyan tudja beégetni a szülőket a bölcsis kisfia, aki már be is csajozott egy idősebb lánnyal. Beliczai elmerengett az ivós játékokon is, a legutóbbi, amivel találkozott, a Soros-kihívás volt, ami állítólag nagyon kemény.

A teljes adást visszanézheted az RTL Moston!

Nézd a Showder Klubot minden vasárnap 21 órától az RTL II-n!