A Showder Klub legutóbbi adásában szóba került, milyen az igazán hasznos bakancslista, megemlékeztünk a diákokkal kikezdő tanárnőkről, de a legkedveltebb téma még mindig az, mit szabad és mit nem egy párkapcsolatban?

A Showder humoristája elárulta, mi az, ami a hűtlenségnél is károsabb a kapcsolatokra

Csenki Attila már 8 hónapja 40 éves és végre csinálhat olyan dolgokat, amit eddig nem. Már arra is látja a megoldást, hogyan lehetne megelőzni az iskolai agressziót, annyit előre elárulhatunk, hogy van köze a megfejtésnek a fiatal tanárnőkhöz.

A Szomszéd Néni Produkciós Iroda végre tisztázta, hogy melyikük kicsoda. Majd Tóth Szabolcs kivesézte a párkapcsolatok alapszabályait. Kiderült, hogy mi az, amit biztosan nem lehet, és az előrébb van a listán, mint a hazugság vagy a hűtlenség.

Mushimbe Dávid Dennistől sem áll távol a szerelmi életének kifigurázása. Dennis nemrég költözött össze a barátnőjével, aki elég konkrét határokat állított fel a lakásban és a szokásaikban, ezért a humorista csicskasaroknak nevezi azt a helyet, ami ki lett jelölve a holmijai számára.

Bellus Istvánt a bakancslista foglalkoztatta legjobban, de szerinte az emberek túlgondolják a vágyaikat, neki sokkal földközelibb és praktikusabb ötletei vannak arról, hogy mi kerüljön fel erre a listára? Ha kíváncsi vagy rá, mik ezek, katt a videóra!

Nézd a Showder Klubot minden vasárnap este 21 órától az RTL II-n!