A Showder Klub legutóbbi adásából kiderült, mit énekel a kormány dalos pacsirtája, hogyan képzeljük el a szingli CSOK-ot és az is, milyen félrevezetés áldozatai lettek a nők az NDK-s felnőttfilmek idején.

Dombóvári István volt a házigazda a Showder Klub 23. évadának 2. részében, aki elmondta, hogy 11 éve töretlenül megy a tévében a műsor, ami nagyon ritka manapság. A ValóVilágból például 9 évad volt eddig, de előfordultak közben kisebb-nagyobb szünetek. A legutóbbi szériában Dombi szerint egyforma fejű nők és férfiak szerepeltek, akik különösen gyorsan találtak egymásra az ágyban.

Elek Péter Ákos-koncerten járt a választások előéjszakáján, és feltűnt neki valami furcsa. Igaz, amikor kiderült, hogy Orbán Viktor is ott ül a nézők között, már gyanús lehetett volna. Ákos szövegeiben áthallásokat fedezett fel, amik mintha elmozdították volna a mérleg nyelvét. De hogy ne csak a politikáról essen szó, a nőkkel kapcsolatos tévhiteit is elmesélte a nézőknek.

Szabó Balázs Máté még egyetemista, aki szerint jól megfér egymással az iskola és a stand-up, mert fellépni esténként megy, egyetemre meg nem kell bejárni. Ezt jobban szereti, mint a gimnáziumot, ami tele volt dolgozattal és puskázni is sokkal nehezebben tudott. Az is kiderült, hogy bár a magassága megvolt a kosárlabdához, az edzéseken hamar kiderült, hogy mire jók a képességei.

Hajdú Balázs szokatlan külsővel lépett a közönség elé, hosszú szakállának okát rögtön el is magyarázta. Kiköltözött ugyanis egy zsákfaluba, ahogy ő fogalmazott, az erdőbe, ahol egészen más dolgokkal van elfoglalva, mint a borotválkozás. Elmagyarázta, milyen szerinte a szingli CSOK és szembe megy az élménygyűjtő őrülettel is, ami napjaink nagy divatja. Neki nincs szüksége izgalmas utazásokra és programokra ahhoz, hogy jól érezze magát. El is mondta, hogyan?

Nézd minden vasárnap este 21 órától a Showder Klubot az RTL II-n!